ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА ТОМБОУ

По чл.209 от ЗКПО и Наредба 7/2003 на МТСП и МФ

Обща информация Предимства Правни и счетоводни въпроси Визия и защити на ваучера за храна
Мотивираните служители изграждат фирмата!
Поръчайте ваучери за храна "Томбоу" и спестете до 50% от разхода за същата сума в брой!

Социална придобивка за всички

Ваучерите за храна са най-предпочитаният и използван метод от фирмите в България за предоставяне на допълнителни месечни доходи на служителите.

Те са съществена част от социалната политика на една компания и много добър инструмент за мотивация и задържане на персонала.

Наши клиенти са както български фирми, така и големи международни компании и всички те са единодушни, че ваучерите за храна "Томбоу" са неизменна част от социалните пакети, които предоставят на техните служители.

Ваучери за храна "Томбоу"

Ваучерът за храна е средство за разплащане при закупуване на хранителни продукти в търговската мрежа. Предоставяни от работодателите на работещите, като допълнение към възнаграждението им, ваучерите са социална придобивка, чиято цел е да осигури по-здравословно и по-пълноценно хранене.

От 2022г. работодателите могат да предоставят до 200 лева на месец под формата на ваучери за храна на всеки служител, като те са изцяло освободени от данъци и осигуровки, както за фирмата, така и за персонала. Всяко допълнение към заплатата на персонала над тази стойност се облага и за двете страни.

Служителите, които получават ваучери за храна "Томбоу" ги използват за закупуването на хранителни продукти в нашата търговска мрежа от над 11 000 обекта в цялата страна.

Ние разполагаме с пълно покритие на всички градове и общини, като обектите ни включват хипермаркети, супермаркети, магазини за хранителни стоки, заведения за бързо хранене, кетъринг, малки квартални магазинчета и др. 

Стикер „Томбоу”

Всеки търговски обект, който е обозначен на витрината с този стикер,  е част от нашата търговска мрежа и в него можете да похарчите Вашите ваучери за храна „Томбоу”.

Нашата мрежа от търговски обекти се развива постоянно. Ако желаете магазина или ресторанта, който посещавате да приема нашите ваучери за храна, моля, свържете се с наш търговски представител.