Оригинален, стилен и ценен инструмент за мотивация

С "Cadhoc" можете да направите най-желания подарък!

Предлагаме Ви най-добрия начин да мотивирате екипа и да повишите престижа на компанията!

Обща информация Предимства Видове Cadhoc Правни и счетоводни въпроси Визия и защити на ваучера
Лесно е да кажеш "Благодаря"!

„Cadhoc” е перфектният подарък за всеки! С „Cadhoc” всеки работодател може да мотивира и възнаграждава професионалната дейност на служителите си или да подобри търговските взаимоотношения със своите бизнес партньори.

Ваучерът лесно може да бъде закупуван и като оригинален подарък за най-различни празнични поводи: 8 март, Великден, 1 юни, 15 септември, Коледа и Нова година, сватби, раждания, рождени и именни дни и всяко друго важно събитие за компанията и служителите. 

Ваучер „Cadhoc” може да бъде използван в най-разнообразни бутици и магазини, част от търговската ни мрежа. С него няма ограничения в избора на продукт или услуга - всеки сам избира какъв да бъде подаръка, който да закупи.

„Cadhoc” e ваучер, който се приема в над 11 000 търговски обекти от нашата мрежа, като същевременно Ви помага, като работодател, да спестите време, пари и усилия в търсенето и избирането на подходящ подарък за служителите или бизнес партньорите Ви.

Стикер „Cadhoc”

Всеки търговски обект, който е обозначен на витрината с този стикер,  е част от нашата търговска мрежа и в него можете да похарчите Вашите ваучери за подарък „Cadhoc”.

Нашата мрежа от търговски обекти се развива постоянно. Ако желаете магазина или ресторанта, който посещавате да приема нашите ваучери за храна, моля, свържете се с наш търговски представител.