Оригинален, стилен и желан подарък

С ваучерите Cadhoc всеки може да направи най-нестандартен подарък на близки, приятели и колеги!

Най-добрият начин да се почувствате ценени на работното място.

Обща информация Предимства Видове Cadhoc Правни и счетоводни въпроси Визия и защити на ваучера
Лесно е да кажеш "Благодаря"!

„Cadhoc” е перфектният подарък за всеки! С „Cadhoc” всеки работодател може да мотивира и възнаграждава професионалната дейност на служителите си или да подобри търговските взаимоотношения със своите бизнес партньори. 

Ваучерът лесно може да бъде закупуван и като оригинален подарък за най-различни празнични поводи: 8 март, Великден, 1 юни, 15 септември, Коледа и Нова година, сватби, раждания, рождени и именни дни и всяко друго важно събитие за компанията и служителите.  

Ваучер „Cadhoc” можете да използвате във Вашите любими бутици и магазини, част от търговската ни мрежа. С "Cadhoc" нямате ограничения в избора на продукт или услуга - Вие сами избирате какъв да бъде Вашия подарък.

„Cadhoc” e ваучер, който можете да използвате в над 11 000 търговски обекти от нашата мрежа, като същевременно Ви помага да спестите време, пари и усилия в търсенето и избирането на подходящ подарък.

Стикер „Cadhoc”

Всеки търговски обект, който е обозначен на витрината с този стикер,  е част от нашата търговска мрежа и в него можете да похарчите Вашите ваучери за подарък „Cadhoc”.

Нашата мрежа от търговски обекти се развива постоянно. Ако желаете магазина или ресторанта, който посещавате да приема нашите ваучери за храна, моля, свържете се с наш търговски представител.