ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА "ТОМБОУ"

Приемайте нашите ваучери за храна и генерирайте допълнителни месечни приходи за Вашите търговски обекти!

Обща информация Предимства Правни и счетоводни въпроси Визия и защити на ваучера за храна

Социална придобивка за всички

Ваучерите за храна са най-предпочитаният и използван метод от фирмите в България за предоставяне на допълнителни месечни доходи на служителите.

Те са съществена част от социалната политика на една компания и много добър инструмент за мотивация и задържане на персонала.

Наши клиенти са както български фирми, така и големи международни компании и всички те са единодушни, че ваучерите за храна "Томбоу" са неизменна част от социалните пакети, които предоставят на техните служители.

Ваучери за храна "Томбоу"

Ваучерът за храна е средство за разплащане при закупуване на хранителни продукти в търговската мрежа. Предоставяни от работодателите на работещите, като допълнение към възнаграждението им, ваучерите са социална придобивка, чиято цел е да осигури по-здравословно и по-пълноценно хранене.

От 2021г. работодателите могат да предоставят до 80 лева на месец под формата на ваучери за храна на всеки служител, като те са изцяло освободени от данъци и осигуровки, както за фирмата, така и за персонала. Всяко допълнение към заплатата на персонала над тази стойност се облага и за двете страни.

Служителите, които получават ваучери за храна "Томбоу" ги използват за закупуването на хранителни продукти в нашата търговска мрежа от над 11 000 обекта в цялата страна.

Ние разполагаме с пълно покритие на всички градове и общини, като обектите ни включват хипермаркети, супермаркети, магазини за хранителни стоки, заведения за бързо хранене, кетъринг, малки квартални магазинчета и др. 

Стикер „Томбоу”

Всеки търговски обект, който е обозначен на витрината с този стикер,  е част от нашата търговска мрежа и в него ползвателите ни могат да похарчат ваучерите си за храна „Томбоу”.

Нашата мрежа от търговски обекти се развива постоянно. Ако желаете Вашият магазин или заведение да се присъедини към нашата мрежа и да приема ваучери за храна, моля, свържете се с наш търговски представител.