Хайде на театър с ваучери Cadhoc!


Посетете зимните представления на Театър „София” с ваучер Cadhoc!

 

С най-голямо удоволствие Ви съобщаваме, че Театър „София“, най-големият общински театър в града с 50-годишна история, е наш търговски партньор. 

Вече всички наши ползватели могат да закупят билети със своите ваучери „Cadhoc” и да се забавляват с представленията на театъра. 

Искрено се надяваме, че с това партньорство ще успеем да допринесем за разнообразяване на нашата търговска мрежа и същевременно ще насърчим търсенето на повече културни мероприятия сред нашите клиенти и ползватели.

За възрастните през зимния сезон са предвидени невероятни представления като класиката „Анна Каренина” и „Парижката Света Богородица”  от Виктор Юго, както и запомнящите се постановки „Госпожа Министершата”, „Тирамису” и „Нощта на 16-ти Януари”.

„Мери Попинз”, „Питър Пан”, „Малката морска сирена”, и „Роня, дъщерята на разбойника” са заглавията, които можете да посетите през февруари и март с Вашите деца и да им оставите един незабравим театрален спомен и преживяване!

Повече за програмата на Театър София можете да видите тук: http://sofiatheatre.eu/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%B0%D1%80_51