Карта за подарък

UP CADHOC

Карта за подарък UpCadhoc
ЛЕСНО Е ДА КАЖЕШ "БЛАГОДАРЯ"!

UpCadhoc е перфектният подарък за всеки! С UpCadhoc всеки работодател може да мотивира и възнаграждава професионалната дейност на служителите си или да подобри търговските взаимоотношения със своите бизнес партньори.

Картата UpCadhoc лесно може да бъде закупена и като оригинален подарък за най-различни празнични поводи: 8 март, Великден, 1 юни, 15 септември, Коледа и Нова година, сватби, раждания, рождени и именни дни и всяко друго важно събитие за компанията и служителите. 

UpCadhoc картата може да бъде използвана в изключително разнообразни бутици и магазини, част от търговската ни мрежа. С него няма ограничения в избора на продукт или услуга - всеки сам избира какъв да бъде подаръка, който да закупи с нея.

UpCadhoc e карта за подарък, която се приема в обекти от нашата мрежа, като същевременно Ви помага, като работодател, да спестите време, пари и усилия в търсенето и избирането на подходящ подарък за служителите или бизнес партньорите Ви.

СТИКЕР UpCadhoc

Всеки търговски обект, който е обозначен на витрината с този стикер,  е част от нашата търговска мрежа и в него можете да похарчите Вашите карти за подарък UpCadhoc.

Нашата мрежа от търговски обекти се развива постоянно. Ако желаете магазина или ресторанта, който посещавате да приема нашите електронни ваучери за храна UpDejeuner, или подаръчните ни карти UpCadhoc, моля, свържете се с нас тук: Предложи ни нов търговски обект.