1.11.2016: Томбоу България с онлайн платформа за поръчки на ваучери за храна и ваучери подарък


През лятото на 2016г., с цел максимално да улесним работата на фирмите по отношение на техните мотивационни и социални програми, създадохме онлайн платформа за поръчки на ваучери за храна и ваучери подарък. Платформата е изцяло свързана със системата ни за обслужване на клиенти и по този начин ще можем да предоставяме по-бърза, по-качествена и напълно електронна услуга.

 

В платформата всеки наш клиент разполага със собствен секюризиран онлайн профил, до който се влиза с потребителско име и парола. За улеснение на всеки потребител най-горе вдясно е изписан Отговорникът, който обслужва съответния клиент от наша страна, с име, телефон  и имейл, както и работното време на фирмата.

 

Възможностите за поръчка на ваучери са няколко. Всеки наш клиент може да пусне нова стандартна поръчка от съответното меню, като избере продукта, за който иска да поръча и вида на поръчката - на бройки или в книжки. Има възможност да използва данните от последната си поръчка към нас или да създаде нова. Клиентът сам избира период на поръчката (1 месец, 3 месеца  и т.н.), и получава проформа протокол за плащане на номиналната стойност (НС). След създаването й, самата поръчка за ваучери може да бъде свалена от клиента директно на момента, на компютъра му, като тя предварително автоматично е изпратена и в нашата система в отдел „Обслужване на клиенти”. Всяка поръчка може да бъде и анулирана онлайн, преди да бъде произведена от нашето производство. 

 

За всички наши потребители в платформата е налична цялата история на поръчките: продукт, НС, дата на поръчката,сума, вид, статус на поръчката, начин на доставка. Всички тези елементи са видими в онлайн профила на всеки потребител.

 

Надяваме се, че и занапред ще можем да бъдем иноватори и да отговаряме на търсенето на пазара. За нас качествено обслужване и удовлетворението на нашите клиенти и партньори е от първостепенно значение за развитието на нашите услуги.