UpDejeuner вече в над 4300 търговски обекта!


С електронните ни ваучери за храна UpDejeuner вече може да се пазарува и в Kaufland.

С над 4300 обекта в партньорската ни търговска мрежа, приемащи електронния ни ваучер UpDejeuner, ние Ви предлагаме най-широкото покритие на пазара. Част от партньорската ни търговска мрежа са всички големи хранителни вериги като  Billa, Lidl, Kaufland, Фантастико, METRO, T Market и много други малки и средно големи магазини и ресторанти!

Ние продължаваме да разширяваме партньорската си мрежа, с цел да Ви осигурим още по-голямо удобство и да Ви предоставим по-разнообразен избор от места, където могат да се ползват електронните ни ваучери за храна, за да можете да се насладите на нашите продукти и услуги по всяко време и на всяко място.

Ако сте работодател и все още не сте преминали към електронните ни ваучери за храна UpDejeuner, сега е идеалният момент:

  • По-лесно управление и оптимизация на разходите за Вас - можете да управлявате ваучерите за храна на Вашите служители онлайн, 24/7 и да спестите от разходи за куриер и продукция.
  • По-голямо удобство за Вашите служители - те могат да плащат хранителните си покупки във всички големи вериги и редица по-малки магазини с карта пластика или от дигитален портфейл на всяко устройство, без да се налага да носят със себе си тесте с хартиени ваучери.

Последвайте ни в социалните мрежи, за да бъдете в течение с всички новости, свързани с ваучерите за храна:.

> Facebook | LinkedIn <